Çdo gjë duket më e bukur me produktet tona!

Brendet tona

Për ne

Kompania “Fetoshi” është themeluar në vitin 1990 nga Z.Nexhmedin Fetoshi dhe Z.Ruzhdi Kryeziu me lokacion në Xërxe-Rahovec

Në atë kohë veprimtaria kryesore e “Fetoshi”-t ishte tregtia materialit ndërtimor , ndërsa aktualisht është njëra prej kompanive udhëheqese për prodhim dhe tregtim të materialeve ndertomore dhe izoluese…

Fetoshi - Fabrika e Styroporit

Produktet tona